god natt

har inte så mkt att berätta om just nu. ända sen middan har jag i stort sätt bara degat vid tv:n. men nu ska jag sova, har idrottsdag på rudan imrn, kommer säkert få vara med min klass som jag hatar hela dagen, jaja, god natt !


gammal bild, haha kolla in vägg !

haha tyck vad ni vill, men vi hade ialf kul


strax tillbaka

nu ska jag ta en dusch, sen blir det nog tv och mer bloggning! :)


bilden tagen för någon dag sen

bilder från igår

orkar

inte spara alla bilderna från sofias blogg, och såg ändå ut
som ett äpple på ala bilderna, så det får bli dom här 2



nadya vid bussarna


den där gubben satt och glodde hela tiden, haha tillome just när sofia tog bilden, pervo!


långt inlägg om min söndag

förlåt för dålig uppdatering idag, men mitt internett har inte fungerat från igår natt tills klockan 2 på dagen typ. men ialf.. idag åkte jag med mamma och angelica till kumlabadet, skit skönt väder asså, vi solade och jag och angelica badade. sen åkte vi förbi lidel och köpte glass och linnea ringde och frågade om jag ville följa med till handen. så när jag kom hem fixade jag mej jääätte snabbt  eftersom dom stängde om en timme. sen tog jag bussen till handen där linnea va. vi kollade runt i lite affärer och linnea köpte ett fint linne till hennes mamma i morsdags present. sen köpte hon en chees och 2 glassar och självklart fick jag den ena glassen haha ;)
sen drog vi hem och jag somnade typ på våran balkong. sen åt jag middag och nu har jag läst massa bloggar skit länge.
är skit trött vet inte vad det är med mej, kanske värmen eller bara längtan efter sommarlov!


donken


outfit:
-grått linne-vero moda
-grå tubkjol-gina
svart kofta-hm
tights-vet ej

nadya <3


bilder från igår


haha låste ut min syster på balkongen, hon blev skit sur

tog bilden påväg till raman tror jag, skit skönt väder


jag och nadya åt upp sagas glass (hon ville att jag skulle täcka hennes ansikte)


en död äcklig groda som vi såg påvägen till raman


ser inte så soligt ut, men de va de :p


haha på kvällen, tog en cykel från dagiset :)



haha fin bena jag har


hade för stora ben så var tvungen att vända styret :)

ruuuudan

först vill jag bara säga förlåt för jätte dålig uppdatering och för mina 2 jättekorta inlägg jag skrev idag, ska satsa lite mer på bloggen nu, det blir ju roligare att blogga om man får fler läsare och så, menmen..

idag vaknade jag ungefär vid 12 och då åt jag frukost på min balkong, det va jätte varmt ute, 27 grader vafan ! :D
sen ringde nadya och frågade om jag ville bada och det ville jag, men jag har jättedåligt morgonhumör så jag va negativ mot allt nadya sa, men sen ringde jag upp henne och sa att vi kunde dra till rudan. så vi fixade oss snabbt och mötts vid dansbanan och jag såg att dom höll på att fylla brb-badet med brunt vatten, lite äckligt men det va tydligen för det var järn i vattnet. sen kom sofia till brandbergen och följde med oss till rudan. vi badade och de va faktiskt inte så kallt och tog massa bilder (lägger in sen.) vid halv 6 drog vi till bussen och väntade länge men bussen kom tillsist. jag drog hem för jag skulle äta, duscha och sminka mej. sen skjutsade pappa mej till sofia där nadya också var. vi drog direkt när jag hade kommit dit och mötte madde. sen mötte vi linnea och gick hem till linnea och madde. där fixade linnea sig och vi gjorde inte så mkt. efter det gick vi och mötte bea som klagade på sitt fina hår. vi gick till djurgårdsplan och därifrån tog jag och nadya 10 bussen. inte så lyckad lördag men jaja. nu har jag suttit vid datan typ en timme och bara chillat och ätit godis :)


haha nadya tog bilden, fan va vi garva


bjuder på den orkar verkligen inte täcka över mitt fejjs


rudan

nu pratar jag med nadya i telefonen, hon borstar tänderna xd nu måste jag dra vi ska bada på rudan :)

långt inlägg om gårdagen som ingen orkar läsa?

efter skolan drog jag och nadya mot raman, påvägen gick vi förbi saga och frågade om hon ville hänga med, och det ville hon. på raman badade jag och saga jättesnabbt men inte nadya. sen drog saga hem och jag och nadya gick till konsum där min mamma och syster var som hade köpt pizza. jag och nadya delade på en pizza och sen drog vi ut. haha ute hittade vi en mini cykel på dagiset och sen hittade vi en till också. hehe vi åkte runt på den ena skit länge och hade skit kul. sen vid 9 drog vi hem till nadya och frågade om hon fick sova hos mej, men det fick hon inte så hon tog ut sin hund och följde mej en bit hem. när jag kom hem kollade jag på tv med angelica och mamma och åt chips och ostbågar, sen såg jag och angelica på high school musical, men jag somnade efter halva filmen (va skit trött)

(bilder kommer sen)


blir sur på mej själv

hej och hejdå, orkar inte blogga, vet att bloggen suger hästb*lle men orkar inte, finns roligare saker i livet ;)


give me summer!

ååh jag är skit trött jag vaknade för 20 min sen, så jag kommer försent nu, men jag har stor lyst att bara lägga mej i söngen och somna om. jag orkar inte med skolan! tur att det är helg nu :)


bild från förra sommarlovet, fiffi och jag!

crazy night-tyresö c

hejsan. sofia kom ju hit, vi tog direkt bussen till tyresö centrum. där träffade vi först tobbe och viktor, sen massa andra också. haha det va en skit skön kille som hade kostym och finskor som han senare halkade i en spya med. måns zelmerlöv va där och sjöng, hehe jag ställde mej upp på rulltrappa handtagen och tog en bild med sofias mobil (bilderna kommer sen) sen va det lite roligt för en skit ful tjej ville prata med simon som var med oss. och dom va skit sega, så sofia drev lite o bah: simon älskling! haha hon blev skit lack, sen lite senare kommer hon med sina två fjortisvänner och börja tjafsa bara för det, haha skit mobbade, snacka om svartsjuk tjej. sen jävlades sofia och höll simon i handen haha asså skit jobbiga tjejer dom va helt besatta av simon så dom förföljde oss hela tiden. klockan 9 drog jag och sofia hem.
haha juste jag och sofia åt en kebab där, den va inte god, båda mådde illa, dom hade stekt kebaben?

tyresöc

nu pratar jag med sofia hon kommer hit snart, vi ska till tyresö c och kolla i affärer och träffa några, puss!

varför alltid trackasera pippi?! ;D



från byxor till shorts






dagens outfit




svart linne-gina
jeans-bikbok
kofta-stadium
örhängen-vet ej

toast+sofia

hej idag var jag i skolan, åååh min blogg suger!
jaja men nu har jag ätit toast med min syster
 precis och jag ska träffa sofia lite senare.


haha vi har inge toastjärn, så vi fick ta vårat fula voffeljärn :)


helt slut

jag är verkligen skit trött, ända sen skolan slutade har jag bara degat vid datan.
men jag har ändå ingen lust att gå ut för det blåser så jävla mkt!


2 bilder från i vintras

onsdag

kom hem från skolan för ungefär en timme sen. i skoan hade vi först so, då fick vi se på ice age, sen på svenskan skulle man bara göra klart sina arbeten, sen fick man kolla på beck haha bara film idag? sen hade vi lunch och gympa efter det. sen hade vi musik och jag lärde mej spela trummor :p sen var de spanska och jag hade prov, som inte gick så bra.
nu ska jag städa lite på mitt rum eftersom det är stökigt igen.




haha jag har inte sånhär musiksmak i vanliga fall.
tyckte låten va jättedålig i början, men nu tycker jag
den är jätteskön att lyssna på.
(refrängen är bäst)

haha va ful han va!

till nadya lindqvist

hihi tänkte skriva på pea, men lägger den här istl..

haha det va jättelängesen jag skrev en "press" om någon, men tänkte göra det nu.
jaja.. nadya du är en sån underbar person, ångrar inte en ända sekund att jag började i brandbergsskolan och lärde känna dej. kommer du ihåg den där veckan när vi vara varje dag, ända sen dess har vi varit jätte tigtha. du får mej alltid att bli glad och make my day, eller hur man nu säger haha! vill bara att du ska veta att jag älskar dej jätte mycket älskade twini! oj, vilken lång press det blev, NOT! suger på att skriva, men tror nog du vet att du betyder jätte mkt för mej, det är alltid du som får mej att asgarva nadya, love you!



haha lite minnen, har inte så många bilder på min data, men skit samma :)























haha satt o garva för mej själv när jag laddade upp några av bilderna! :) <3

plugg/tv

nu har jag pluggat på spanskan och ätit lite, nu väntar jag på att sex and the
 city ska börja, haha det är min vardagsrutin att kolla på det, så jäkla bra!



sofia och jag, coolingar ;)

jag heter barbro!

nu tänkte jag berätta om min tisdag. i skolan va det ganska chill idag, pallar inte bertätta om den, hände inget.
sen efter skolan så åkte jag och alma till brandbergen och skulle byta buss, så kommer det en såndär mongobuss ni vet, för gamlingar. så vi åkte med den i smyg, haha dom märkte inte att vi gick på, sen hämtade alma pengar hemma hos henne sen drog vi till handen, där köpte hon ett armband och en nässesär tror jag. sen åkte jag hem och packade min väska med badkläder på 1 sekund och drog ner till videobutiken där nadya var. där kom sofia, tobbe och viktor och hämtade upp oss och vi drog till raman. först va vid klipporna, men sen va de någon som börja gnälla på att vi hade åkte moppe på privat mark o lala, så vi åkte till stranden istl. skit kallt i vattnet, men jag tog ett snabbt dopp. sen kom min pappa och hämtade mej för vi skulle fixa pass idag istället för igår, men det blev inte så för när vi kom till polisen hade dom redan stängt :/ nu har jag ätit, duschat, läst bloggar och nu ska jag plugga till spanskaprov!

(bloggar kanske lite senare)


alma på mongobussen



jätteliten buss!



haha den åkte hela vägen hem till alma så vi slapp gå nånting!


alma viskade i videon för vi va rädda att dom skulle kasta av oss.

haha vet att jag bara hade bilder från våran lilla åktur, men jaja.

hemma för stunden

hejsan jag är hemma just nu för mitt bh-band gick av i skolan haha, så jag drog hem och fixade det och har nyss ätit en pirog, måste snart dra tilbaka till skolan. jag har bara so och språk kvar nu. sen ska jag, nadya och sofia bada, det blir årets andra dopp för mej då :)


årets första dopp

sista inlägget

haha det här blir mitt 10:de inlägg idag. linnea och nadya som klagade på att jag aldrig skrev :p
jaja nu ska jag sova för imrn är jag inte ledig som idag, god natt
<3

kan inte bestämma mej vilken header jag ska ha, men jag har den här så länge!


dagens outfit




vitt linne- gina
randig tröja-gina
rosa axelväska-monki
skärp-angelicas
tights-gina
skinnjacka-cubus
skor-din sko

video från idag

haha har ni märkt att jag bombar med inlägg just nu, här är ialf videon på när madde och bea dansar :)


min mobilkamera är jättedålig så man ser knappt :(

cypern om en månad :D


jag ska resa till cypern om en månad med min familj, vi ska vara där en vecka.
det var därför jag skulle till polisen idag och fixa nytt pass, men det blev inte av idag så måste
fixa det imrn. (bilden från det hotellet vi ska bo på)

rip


haha satt på mina självhäftande lösnaglar idag (man behöver inget lim)
men jag tappade en idag så drog låss alla annars är det fult.
men snyggt så länge det varade ialf,
kan även tipsa om dom här naglarna,
jättesskönt att slippa hålla på med lim och dom sitter bättre än
sånna man limmar tkr jag ialf!

bilderna från idag

YES, nu funkade det att lägga in bilder så här kommer dom:


v-pipa


v-pipa


madde och bea är roliga först bråkade dom om pengar, sen började dom dansa!
(kommer en video snart)


nadya


haha åt skit mkt kladdkaka :)


så sexig bild


haha jag och nadya på sofias uteplats


haha vi driver


grr


mjaao



hihi drack upp nadyas läsk ;)


nadya och sofia på raman <3


måndag

okej jag har damp på min mobil just nu för den fuckar sej så det går inte o lägg in bilder

idag så mötte jag nadya nere vid bussarna och hon va jätte seg så vi missade bussen, sen skulle hennes bror ha nycklarna så då missade vi nästa buss också. sen när nästa buss kom så satt linnea och iza på bussen så dom följde med oss till vendelsömalm där sofia, madde, bea och tobbe va. där rökte vi v-pipa och hade det mys. sen drog alla förutom jag nadya, sofia och tobbe. så åkte tobbe och mötte viktor och jimmy tror jag dom hette. sen var jag tvungen att dra hem och äta, men de gjorde inget för min familj skulle på angelicas fotbollsmatch så dom släpte av mej vid sofia.
hemma hos sofia hade dom gjort en kladdkaka men killarna ville itne ha så jag och nadya tog 2 feta bitar, hehe.
sen åkte vi moppe till maxi och köpte glass på donken. sen skulle sofia köpa cigg så vi ¨åkte till brandbergen där vi träffade linnea, iza, madde, jennifer och bea en snabbis. sen drog vi vidare till raman och gjorde inte mkt, jo jag atppamin lösnagel! :( sen skjutsade dom hem oss till brb och jag gick hem.

ååååh va arg jag blir på min mobil det är mitt minneskort som dampar!
jätte tråkigt inlägg det här eftersom det inte är några bilder, men ska göra ett försök till med min mobil,
så¨dom kommer lite senare!


en stekig bild på mej från idag som jag tog från nadyas blogg


lägger in bilderna på mitt städade rum senare!

nu ska jag duscha och dra ut med nadya, sofia och tobbe. ska nog försöka ta lite bilder och så,
men nu ska jag skynda mej, puss!

(måste till polispotatisgris idag och fixa nytt pass, ska utomlands, sriver mer om det senare)

mitt rum är oftast en stor katastrof!

FÖRE:




(jättedåliga bilder, ni får se resultatet när jag är klar)

frukost på ballen

idag vaknade jag halv 1, då gick jag ut på balkongen och åt frukost, skit varmt 25grader!



haha alltid jag som tar bild på min frukost
xd

gårdagen

hade inte tid att blogga igår, så jag gör det nu istl.
min dag började med att jag åkte till handen med nadya och köpte 2 par tights och en glass.
sen träffade vi linnea och sofia i brandbergen av en slump. sofia och linnea solade och jag o nadya höll dom sällskap xd
jaja sen drog jag hem och åt och tog med mej saker och fick skjuts av mamma till sofia där även nadya va.
sen träffade vi bea och madde vid konsum och drog vidare till gårdensbad. där var det massa trevliga människor och vi firade att lisa hade fyllt år dagen före. sen kom sofias mamma och hämtade mej, sofia och nadya och lämnade av nadya och körde mej och sofia hem till sofia. där kollade vi på fucking åmol, haha garvar alltid åt det där säret :p
sen kom iza hem till sofia och vi kollade på en annan film som jag inte kommer ihåg vad den hette. sen somnade iza jättesnabbt. sen idag har först jag o sofia varit hos bella sen träffade vi nadya. PUSS!


någon tjej med skitbra kamera tog bilden igår.
madde, jag, födelsedagsbarnet och sofia.

SOFIA LUKTAR BAJSPRUTT!

hejsan nu ska jag och sofia kolla på mÏrror.
JAG BLIR LACK PÅ ATT JAG HAR SKIIIIIT LITE LÄSARE SKÄRP ER HOROR!!!
SOFIA MOBBAR MEJ FÖR JAG HAR SKIT LITE LÄSARE, HON PRUTTA SÅ DET KOM BAJS I HENNES BJÖRNBORG SOM HON PRECIS HADE BYTT TILL. NU BLIR DE FAN BLÖJA FÖR HENNE OCH EN SMISK FÖR HON HAR NTE KOLLAT IN MIN BLOGG IDAG!!!!!



bilder från joggingturen imorse med emilia och nadya!


igår, glömde lägg in den


nadya skit söt från idag :)


igåååår!



vilken ska jag ha, kan inte bestämma mej!?


nr 1?



nr 2?



nr 3?


nr 4?


morgon inlägg

skulle i egentligen ha bloggat mer igår, men så blev det inte för
mitt internett slutade fungera av någon anledning?

jaja nu har jag precis ätit frukost och läst lite bloggar och sådär :)
nu ska jag lägg in låtar från pea till mobilen, puss!



var helt beroende av låten igår (a)

fuck comviq :S



både mina och nadyas sms har kommit
försent eller inte kommit fram allas, så irriterande.
om någon skriver nått viktigt lixom!
och igår var det tydligen skit många som inte
kunde skicka sms eller ta emot sms,
så tror det är nått fel på comviq !

min fredag

nu hade jag tänkt att berätta om min fredag. jag var ju som sagt med nadya och vi fixade oss och tog bussen till brb-centrum lata som vi är. där mötte vi mimmi och mikaela. sen hoppade på på 807an och mikalea gick av någonstans på vägen. och vi gick av vid norra sköndal. där tog vi någon konstig buss och åkte jättelänge tills vi kom till heron city. där träffade vi benjamin, ralle och ngn annan kille. mimmi köpte en heliumballong för 50 kronor :o haah de va skit kul, ni vet man får pipröst, haha. sen skulle vi egentligen på bio, men sen blev det massa problem och tjafs men det slutade med att jag och nadya åkte tillbaka till norra sköndal och bytte buss mot gullmars. haha vi stog i rulltrappan medans vi väntade på tåget och kom på en egen låt. i sergelstorg blev det jättestressigt för bion började 21.10 och vi beställde biljetterna 21.00 och popcornkön var skit lång så vi sprang ner och köpte godis istället. vi kollade på 17again, den var faktiskt bra, men vi trodde den skulle va dålig. sen åkte vi hem och hade jätte kul på bussen haha. sen var jag hemma vid 12 och då åt jag för jag va skit hungrig. 

här är bilder från idag:


filmen


jag imorse, ny duschad och inget smink


haha nadya hade kosshörlurar så jag blev avis och tog några fula
lurar från mamma o pappas data (a)


haha heliumballongen och nadya, ångrar att jag inte filmade!

bio

nu ska jag och nadya fixa oss för vi
ska iväg på bio med mimmi,
benjamin och rasmus.
vet inte vilken bio vi ska se.

svennebanan

nu ska jag duscha sen ska jag träffa nadya, får se vad vi hittar på, puss!


haha madde och jag i onsdags i ngn konstig thai-affär!

sakerna jag köpte igår :)

förlåt för dåliga bilder men dom är tagna med min mobil


solglasögon- glitter
läppglans-hm


väska-gina tricot


klänning-gina tricot


2 linnen/tunikor-hm


tröja-gina tricot


sommar linne- bikbok

dålig uppdatering

förlåt för jag inte bloggade igår på hela dagen :/ men jag va först i farstacentrum med mamma och angelica och handlade sommarkläder. sen var vi bortbjudna på middag, så jag var i tyresö hela kvällen. men nu är jag här igen, snart kommer bilder
:)

.

nej nu ska jag sova, godnatt bloggen som ingen läser haha :p
bloggar nog mer imrn, puss!



kicks nya sommarlåt, skit bra!

jag.se

är verkligen inte trött och klockan är över 1, så jag borde vara trött haha xd
(nödvändigt inlägg, not!)


onödig bild, haha vad vit jag ser ut :o

STÖRT?!


(bild tagen från linneas blogg)

haha man brukar ju skämta o bah: haha han skulle behöva en bh!
och nu har någon kommit på den smarta iden att killar ska ha bh,
tur att dom bara finns i kina, skulle bli orolig om killar/gubbar började använda
det här i sverige
!

långt inlägg från dagen

okej dålig uppdatering idag asså. förlåt ska bättra mej!
har inget bättre för mej så tänkte berätta om dagen, om någon orkar läsa.

jag var i skolan som vanligt, jag gjorde mitt so-prov, kändes som det gick ganska bra faktiskt :) sen hade jag svenska och sen lunch. haha sofia va inte i skolan och alla andra hade lektion så då messade jag nadya och frågade om hon hade lunch, men det hade hon inte så då tänkte jag dra hem o äta för jag tänker fan inte sitta själv i matsalen. men när jag va påväg till bussen ringer sofia och då stannade jag såklart kvar och åt i skolan istl. haha berättar varenda detalj ;)
sen vare gympa, haha en kille i min klass skulle hålla lektionen och ingen lysnade på honom så han sprang iväg occh börja gråta, stackarn! sen på sista lektionen hade jag spanska och jag höll på och somna för vi kollade på någon jätte tråkigt spansk film, och jag hatar spanska filmer, dom är mysko! sen drog jag till busshålplatsen och väntade på 3 sega personer som heter sofia, madde och jennifer. vi tog bussen till gullmars och t-bana till hötorget. där kollade madde och sofia på klänningar till skolavslutningen. dom köpte jättesöta klänningar från gina. juste inne på gina träffade vi nadya och mimmi. men ialf, vi gick till ett cafe på hötorget och tog en varsin stor fet latte med grädde på som var skit god, men as söt! sen drog vi till t-centralen och jennifer tog ett annat tåg en oss. vi åkte till skanstull och madde och sofia skulle köpa cigg i en liten kiosk där, som man alltid har kunnat göra förut. men vi hade otur för dom hade precis bytt ägare, så vi stog utanför en annan kiosk skit länge och frågade folk om dom kunde köpa. haha jobbigt.. sofia gjorde mej skit irriterad för hon slog mej med sin påste och jag hade ont i magen och va kissnödig så jag blev surig.
sen tillslut fick dom sina paket, hehe 2 sydafrikaner som vi tränade våran engelska på haha xd
sen drog vi hem och bussen gick bara till brbc så jag fick byta buss. så va de en lite konstig gubbe som bah: vill du ha en banan, och sträckte fram en banan mot mej. jag bah: nej tack! han bah: slipp då. haha skit ledsen lät han.
sen åt jag hemma oh saga kom till mej och satt och väntade på när sega jag åt. sen drog vi ut, mötte nadya och mimmi en stund. sen åkte vi till krokodil badet där emilia och några va. vi va inte där länge. sen tog vi bussen hem och jag va hemma typ för en timme sen.
haha det blev ett väldigt långt inlägg, tror inte någon orkar läsa ;)


jag imorse, (innan jag valde kläder för dagen, haha)


sofia va desperat hon skulle ut även fast det spöregnade
(syns inte på bilden att de regnade)


haha i skanstull.
någon konstig thaiaffär med roliga saker i :p


haha madde langar mördarblick

(kanske kommer en video från musik snart)
 

skolavslutningsklänningen


jag skrev ju att jag skulle lägga in bild på min kläning som jag ska ha på skolavslutningen,
och såhär ser den ut. den är ju såklart finare på ;) och till den hade jag
 tänkt o ha den där väskan, blomhårspännen och nylonstrumpbyxor.

sommarkläder tack!

rensade min garderob i söndags, slängde bort ganska mkt faktiskt,
fan va tomt det känns.
men iförsej la jag undan lite kläder som jag bara använder
på vintern/hösten. så nu behöver min garderob verkligen påfyllning.
har bara massa tråkiga kläder just nu, jag vill ha färgglada sommarkläder!


bilder från förra veckan

ja ni har ju missat ganska mycket under den här veckan men jag tänker inte sitta
o berätta om hela förra veckan så ni får lite bilder istället ! :)


haha lisa på spanskan


v-pipia hemma hos madde och jennifer :)


cp dag hahha

bjuder på den

de va visst inte så många bilder men ändå ;)

mat/plugg/städa

hejsan bajskorvar, nu ska jag göra nudlar sen
ska jag plugg och städa mitt rum,
bloggar senare, PUSS!


valborg

TILLBAKA IGEN EFTER 1VECKAS BLOGGPAUS!

hejsan jag hade ju bloggpaus som sagt, hehe blev inte så lång bloggpaus (1 vecka) skulle ju har det till sommarlovet började, men det är inte lång tid kvar och jag har saknat min blogg! det kommer komma ett inlägg snart på min skolavslutningsklänning och säkert fler inlägg, som ni ser har jag fixat om designen igen. jag kommer nog blogga ganska ofta, men om jag inte har nått speciellt att skriva om, eller inte har några bilder, osv kommer jag inte skriva.

ialf idag har jag varit i skolan i ca en timme för jag gjorde bara mitt prov och sen drog jag hem, jag har mensvärk de e därför. nu har jag suttit vid datan i typ 2 timmar, så ska nog göra nått annat. mer inlägg kommer snart ! :D


BLOGGPAUS!

jag kommer ta en bloggpaus. och då menar jag på riktigt nu. jag kommer inte blogga fram tills sommarlovet ialf. anledningarna till att jag tar en bloggpaus är:

*jag måste göra mitt allra bästa i skolan eftersom betygen sätts snart och jag ligger inte så jättebra till i alla ämnen, och jag ska plugga och satsa på skolan nu de här sista veckorn.
*jag har bloggat regelbundet sen september 2008, och jag har tröttnat.
*jag har inte många besökare och jag får nästan inga kommentarer, så känns som att nästan ingen läser.
*jag vet inte vad jag ska blogga om.
*jag vill känna hur det känns att bara låta livet gå, utan att skriva ner det.


men jag kommer nog börja blogga på sommarlovet eller någon gång förr eller senare, och jag kommer inte ta bort bloggen, verkligen inte. och om det skulle vara så att någon är helt besatt av min blogg, men det tror jag verkligen ingen är. så får ni skriva en komentar om att jag ska fortsätta blogga, så kanske jag ändrar mej. men det känns faktiskt inte just nu som att någon uppskattar min blogg. PUSS FÖR ETT TAG, I'V BE BACK!


guudis e gott!

hejsan, sitter hemma hos royana med henne och nadya. idag har vi gjort massa videos haha, kommer senare. sen nyss va vi ute och mötte mimmi för nadya skulle lämna en jacka till henne. just vi träffade på bea och sofia också. hihi sofia fick en liten örfil av mej för hon inte hade gjort hennes prov i fredags. mimmi köpte mat och jag köpte godis. sen drog jag, nadya och royana hem hit igen. puss!

ååh en kuk på ryggen, stackars bebis !


förlåt än en gång

hej bloggen! jag pallar seriöt inte blogga just nu sitter som en ävla puckelrygg. kanske skriver senare, puss!


never forget klissklockan <3


det där är inte snyggt, eller? :s


jaolia here

jag är hemma hos royana med henne och nadya. och jag dör av rastlöshet. vet inte vad det är med mej känns som jag antingen vill sova eller springa runt jorden. mina ben är helt cp. men hejdå!


jag just nu,

nadyoma<3

hejsan nadya kom nyss hit. vi får se vad vi ska hitta på idag, puss!

outfit



svart tunika-gina
bruna tights-gina
grå kofta-cubus

varma majs

bara att steka majs och ta på smör och salt, skit gott!
passar till maten och att bara äta.



slutade 11 idag :)

hejsan, jag sitter och kollar MASSA bloggar. ååh, jag vill verkligen ha en fin design, men ingen akut just nu kanske, har ändå inte många besökare. menmen jag slutade klockan 11 idag :D bloggar mer senare.

juste fixade kategorier till bloggen nyss också, så dom kommer snart att fyllas på :)

ny design..IGEN

ändrade min design. orkade inte ha den där andra för hela texten
syntes inte och jag gillar inte den ena bilden.
men den jag har nu är nog bara tillfällig :)


morgon inlägg

god morgon. jag är skit trött men ialf.. nu sitter jag här och äter kräm, skit gott :)
min buss går 07.57 så hinner inte sitta vid datan. PUSS!


juste, tack så mycket www.ulike.blogg.se som fixade den här designen till mej :)


engelska in my heart.. INTE!

fan nu måste jag plugga för i inte få ig i engelska :( åååh hatar att min engelska
lärare alltid gör så svåra prov, så man alltid får omprov. jaja, sen ska jag mysa framför tv:n. PUSS!


bara för att inlägget inte ska bli för tråkigt!

outfit



(mina fötter på första bilden ser skit vita ut, men de är mina strumpor)
rosa tubtjol-gina
svart linne-gina
adidas-stadium
tights-jc


mina pyamas-shorts som jag har gjort på slöjden


haha skit ful form :o


några sommarbilder från idag




haha lekte gangsters




haha börja asgarva på bilden, blev helt mosad


(bilderna snodda från beas blogg)


torsdag

idag har jag inte gjort något speciellt. varit i skolan som vanligt. baxa ett helt paket med pennor från hemkunskapen, så nu har jag pennor tills jag går ut 9:an hihi :) efter skolan drog jag och sofia till brandbergen och sofia och jag delade på en kebab, eftersom hon va skyldig mej en halv kebab :D sen kom nadya, royana och mimmi dit till grillen. sen försökte jag och nadya hjälpa sofia med ett prov som hon har omprov på imrn. men hon va lite seg, men hoppas det går bra för henne. sen försökte vi fixa cigg till sofia, men de gick inge bra. haha sofias kompis tjabbe kom förbi men sofia gömde sej och sen kom hon på att han kan ju köpa cigg. så hon ringde han så fixade han till henne. haha fett synd om mej :o jag frågade en tant som va skitliten om hon kunde köpa.. och hon försökte slå mej med sin kasse och bah: MAN SKA INTE RÖKA! skit läskig. sen bytte sofia byxor i solariumet, sen drog jag hem för jag pallade inte va ute, de va skit kallt juh!

men nu ska jag äta middag, sen kommer bilder !

"dagens skönaste"

en kille ligger i buskarna men jag ser inte honom. sofia börjar garva,
men jag trodde hon garvade åt en annan sak. så då börjar jag också garva..

sofia: hahah
killen: hallå kan ni hjälpa mej upp?!
jag: AAAAH!!


haha fan va rädd jag blev jag visste inte att han låg där,
och så helt plötsligt pratar någon från buskarna så ser jag
den där killen och trodde han va död :o


ganska gammal bild

dagens outfit



linne-vet inte
kofta-hm
tubtjol-gina

onsdag

hejsan förlåt för jag har uppdaterat dåligt idag. menmen, just nu har jag ätit duschat och nu kollar jag lite på tv hihi ;p
förlåt men orkar inte blogga om dagen, känns dom ingen ändå läser så orkar verkligen inte.
här kommer ialf bilder


lunchen. bea, sofia och madde :)


jag, sofia och alma på bussen påväg hem :)


me today


hade min varma sköna jacka idag

våran skola på tv?


juste jag har fått höra att nästa vecka kommer bert karlsson till våran skola
och dom ska filma till det där programet som gick på tv föut om ni kommer ihåg?
skit kul ju!

orkar inte blogga

hejsan jag kom hem för ett tag sen. sorry men orkar inte blogga,
ska nog dra till royana snart där nadya också är xd
puss


haha saknar praoen

jag är smart

kolla vad jag gjorde. jag flätade en konstig hårfölängning och gjorde den till ett "hårband".



slödag

hejsan. jag kan typ inte skriva för jag har lösnaglar men ialf. jag har bara varit hemma idag och typ halvsovit va skit trött.
nu har jag ätit lite och sitter o kollar på viva la bam. jaja här kommer lite bilder:



hade tråkiiit


naglarna, får se hur länge dom håller den här gng.
har skit svårt för att messa så kanske inte svarar på alla sms :)

mellis


sitter och äter mellis nu. bloggar nog senare. puss!

irriterad!

idag har jag varit i skolan, tråkigt som vanligt. haha sofia och alma va skit taskiga och kasta in mej i buskarna.
jag fick tillbaka mitt no-prov och jag hade vg på de :D sen fick jag tillbaka mitt spanska prov också, som jag hade g på. kommer aldrig lyckas bättre på ett spanskaprov. sen på vägen hem på busshållplatsen så börjar en kille som jag hatar hålla på som fan och va skit jobbig. det som va lite roligt va att han skämde ut sej för alla på busshållplatsen. skit irriterande när nån från ingenstans kommer och börjar hålla på. nu ska jag ta nått att äta, sen har jag stoor lust att sova. men vi får se, puss

har tyvärr inga bilder från idag så ni får nöja er med en gammal :)


aj min mage!

hejsan. jag och nadya åkte till globen och fixade mina trosor (dom hade inte tagit bort larmet)
sen drog vi hem hit och jag åt och vi va live på pea. och vi DREV skit mkt. haha vi sminkade oss som största fjortisarna och dansade lite hehe. men nu känner jag att jag har lite ont i magen, ska nog ta en macka och te och kolla på tv med mammsen. det här blir kanske sista inlägget för ikväll. puss!


ny duschad och inget smink (a)

bye


nu ska jag snart dra iväg till stan och fixa mina trosor som någon jävla idiot hade glömt att ta bort larmet från.
haha jag har bombat med inlägg idag vafan ;) men det är bra.
täckte över mitt ansikte på bilden för jag är skit degig!

bilder på mej från i julas













alla tagna med min dålig webbkamera :)


tog ett tag att städa

men när jag skrev att jag skulle städa så gjorde jag inte det på en gång. jag åt massa och nu efterjag har städat har jag suttit vid datan, snackat med nadya och ätit ännu mer ;p
men här är resultatet:





 


stökigt rum

nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag städa mitt rum och äta ngt.
puss!




lägger in en bild på resultatet sen :)


outfits

vi hade tydligen halv studiedag idag och vi
hade ingen idrott så jag slutade för ungefär en timme sen.



gårdagens outfit
-allt från gina


dagens outfit
vitt linne-gina
jeanstights-gina
tjocktröja-cubus

igår

hejsan förlåt för jag inte uppdaterade igår.
jag va hos royana med nadya och mimmi. vi kollade på en bra skräckfilm, sen så började alla leta efter sommarjobb/extrajobb. det va skit tråkigt för mej :/ sen fixade jag och nadya cigg till mimmi. sen va jag hemma och glodde på tv.


omg :o

royana visade mej massa bilder som hennes syster som bor i sundsvall hade ritat, skit duktig :o




årets första dopp 2 maj

lite snabbt om dagen:
jag och nadya åkte till tantolunden (ett ställe i stan där man kan bada), jag badade och vi solade. sen drog vi till t-centralen och gjorde inget speciellt. sen drog vi hem till brandbergen, på bussen va de några jävla fyllon som hota busschafören och försökte slå han. men vakterna hämtade dom. i brb mötte vi royana och mimmi en snabbis.
sen drog vi hem till mej och jag åt.
sen drog vi hem till royan där royana, mimmi, mikaela och 2 killar va.
så chillade vi där, typ kollade på film och åt snacks.
haha de va typ som små kex som jag satt och gav i smyg till nadyas hund. haha nadya blev rädd att hon skulle på diare.

och nu äntligen kommer bilderna:

mina ganska så bruna ben ;)


sommar


alkispower


vattnet


redo haha







hade en video också, men den funkar inte att ladda upp :/

bilderna kommer

jag ska bara äta frukost, sen lovar jag att lägga in bilderna från igår, puss ! :D


bild från valborg


bloggar senare

hejsan tänkte bara säga att jag lever :p just nu är jag hemma hos royana med royana, nadya, mikaela, mimmi och 2 killar. vi har nyss spelat täcknet och nu vet jag inte vad vi ska hitta på. bloggar mer när jag kommer hem, puss!

haha jag brukar försöka sjunga som henne :$


20 saker som du kanske inte visste om mej

jag heter julia mikaela lindberg
jag är 25% finsk
jag hatar lugna låtar
jag har aldrig flyttat i hela mitt liv
jag tycker det gör skit ont att noppa ögonbrynen
jag har blivit polisanmäld för misshandel för att jag puttade en tjej i magen
jag älskar min blogg
jag heter jaolia på pea
jag har samma lösenord på alla sidor jag är medlem på
jag gillar inte facebook
jag hatar folk som tror man är en idiot
jag har bara haft ett husdjur
jag har fått mitt andra namn mikaela efter min pappa som heter mikael
jag gillar att äta hård pasta
jag har varit på maria ungdom
jag är lat
jag har haft 2 andra bloggar före den här
jag fick G i exakt alla ämnen förra terminen
jag är nästan alltid seg på att svara på sms
jag har varit i afrika



sista inlägget för ikväll

nu ska jag borsta tänderna och sminka av mej. sen ska jag kolla bloggar, puss!


ganska gammal bild på melina, mej och sofia.
melina vi saknar dej för varje dag som går ! <3

nu har jag gjort om designen ännu en gång, vad tycks ?


skräckfilm

men ialf.. jag och nadya fixade oss. sen drog vi hem till henne för hon skulle hämta busskort och pengar. men hennes mammas busskort hade gått ut. så vi fick gå hem till mej igen och hämta min mammas busskort som nadya fick låna.
så tog vi bussen från mej och lyssnade på musik från min gamla mp3, så jävla bra låtar (dom är ungefär ett år gamla, men dom väcker minnen) och min musiksmak va ganska så techno/house då, haha.
sen gick vi av i gullmars och tog tunnelbanan till hötorget. där fixade vi med biljetterna asså bokade platser. sen gick vi o köpte godis i en affär runt hörnet av bion. filmen va skit bra och läskig. haha nadya skrek lite då och då hehe. sen när filmen va slut började vi asgarva åt en bild som va skit lik tarzan (inte den tarzan ni tror, haha)
så tog vi tunnelbanan hem. haha så satt de en as äcklig gubbe som typ va lodare och hade ett stort hål i sina byxor så hänge hans pung utanför. haha jag såg inte, men nadya såg. fan va äckligt! sen så tog vi bussen hem, haha så kommer de på 2 fulla 30åringar som trodde dom va skit coola o börja prata med oss. skit mobbade haha. sen kom simon på bussen och han trodde typ att vi kände dom där gubbarna, lite pinsamt.
sen gick nadya av vid centrum och jag gick av vid mej.

här kommer lite bilder:

outfit (suddig bild)


min fula gamla mp3, med skitbra gamla låtar


popcorn o läsk


skit liten bio


guudis


våra ganska bruna fötter


haha nadya ville se filmen


tarzan


nadya blev mätt och belåten efter allt godis o popcorn

..

skriver om dagen och lägger in bilder snart just nu sitter jag vid pea och
lyssnar på musik och chattar med ngn kille som säger att
han känner mej fast han inte gör de, puss!

bio

hejsan. min morgon började med att jag va lite angry på min familj. sen åt jag och nadya frukost när dom hade dragit iväg. sen solade vi i typ 1 och en halv timme. och gjorde färskpressad apelsinjuice. nu ska vi fixa oss sen ska vi möta sofia en snabbis och efter det åka till stan och kolla på bio :D


inge smink


haha coolaste sugrören





nadya fick skit mkt apelsinkött i sin

hejdå♥

godmorgon

hejsan. jag vaknade för ungefär en halvtimme sen av att nadya satt o knappade på datan. nu har vi fixat låtar till våra pea'n. och nu ska vi äta frukost och sola på min balkong. vi ses !


RSS 2.0